След като  Мастагарков извоюва победата за Гладиаторите снощи и осигури

...
След като  Мастагарков извоюва победата за Гладиаторите снощи и осигури
Коментари Харесай

Неочаквани обрати в „Игри на волята”: Елвиса призна, че съжалява за скандалите с Благо, а Денислава пристана на Дунев!

След като  Мастагарков извоюва успеха за Гладиаторите нощес и обезпечи край за последните четирима участници от племето с  Мартин организираха прям диалог край огъня в Стопанството. Елвиса призна на Благо, че към този момент съжалява за войната, която поведе против него и разкри душата си: ”Сега към този момент скърбя за грозните обиди, с които те засипах. Но аз съм си подобен, експлозивен съм, подобен ми е темперамента и постоянно споделям каквото мисля. И няма да се трансформира! ”

Бизнесменът продължи с откровенията си и сподели още: ”Преди да вляза я шоуто татко ми ме предизвести, че другите ще ме оглозгат. Татко, тук съм не съумяха да ме оглозгат и към момента съм цялостен. В „ Игри на волята „ се научих на доста неща, изключително да оценявам дребните неща, храната, уюта на дома си и дори леглото си. Знам, че в никакъв случай повече няма да хвърля храна, и това ще предам на дъщерите си. Но всичко това би трябвало освен да го видиш, само че и да  го преживееш! ”, до цялостни Марто.

Подобен фрапантен поврат видяхме и в племето на „ Старейшините ”. Денислава се усети, че е застрашена от номинация и стартира да се умилква на Краси Дунев. Блондинката му благодари, че я е пазил като лична щерка и сподели: „ Чувствам се гузна, че сгреших в преценката си за теб, уповавам се, че от тук нататък двамата ще се поддържаме, длъжна съм ти и ще продължим дружно! ” Думите й изненадаха феновете, защото до момента в който Мартин бе в тяхното племе двамата с Денислава бяха дупе  гащи  и действаха дружно. А олимпиецът се трансформира в най-големия зложелател на Елвиса и се зарече да го изтрие от шоуто вечно. Заради обидите, които понесе от него.

Автор: България през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР